SAGERNE PÅ SKOLERNE I THY 2022

SAGERNE PÅ SKOLERNE I THY 2022

Situationen på skolerne i Thy nu og et par andre sager

Efter sagen med Bendt Jørgensen og efter jeg fik en dom, for at sige det som oceaner af mennesker har vidst i 30 år ,blev jeg enig med mig selv om at jeg måtte grave videre når politiet åbenbart helst ville beskytte de pædofile. Som sagt så blev ofrene nægtet adgang og mens jeg var sigtet fik jeg så en henvendelse om Snedsted sagen. Den havde været i byretten i Thisted i 2001 og landsretten 2002. I den sag som var mod Ole Jørgensen eller dvs 3 forældre havde anmeldt ham for langt alvorligere overgreb end i min sag,men som i min sag var det anmelderne der blev sigtet. Ofrene sad ude på gangen men dommeren nægtede at lukke dørene,han hed Knud Lund i den sag. Det skulle være ulovligt at en dommer kan få lov til at nægte at lukke dørene i sådan en sag,men nu er det Thisted byret og så er det tilsyneladende i orden. Så de 3 forældre fik domme og bøder og sikkert pga tæskehold der tog ned til Ole Jørgensen privat blev han trukket ind i et job som rådgivningskonsulent for andre skoleledere på kommunen. Senere blev han chef i børne og familie afdelingen,han skulle være ansat på Thisted kommune endnu men vist i en anden stilling. 

Men nok om det,men 2 sager i Thisted byret hvor anmelderne bliver sigtet og dømt for injurier og bagvaskelse alle fik ca 30 dages betinget i 2 år og overgriberne kunne grine deres røv i laser langt ud af retten. 

Jeg fik så kendskab til en lærer i Hanstholm også i de år,kan ikke nævne navnet men han er idrætslærer. Han insisterede på at gå med en dreng ind og se på han tissede ellers måtte han ikke komme på wc. Han var nødt til at finde sig i det fordi han havde en urinvejssygdom der gjorde han skulle på wc. I den samme klasse havde den samme lærer lavet en video film på en lejrtur,han havde zoomet så meget ind på pigernes babser og balder så eleverne var helt flov over at se filmen. På samme tid fik jeg en besked om at en dreng var blevet bortvist fra Hanstholm skole fordi han ikke ville gå i bad med den samme lærer. Moderen mente det var mere fair hvis læreren var blevet bortvist. Her for nyligt har jeg så fået at vide der har været forældremøde for elever og forældre på Hanstholm skole og en dreng rakte hånden op og spurgte læreren om han var pædofil. Læreren så mærkelig ud i hovedet men snakkede videre om det han nu snakkede om. Men når en dreng spørger om det nu,så tænker jeg der er en stor chance for at han er i gang endnu. I forbindelse med de gamle sager havde moderen til ham med tisse situationen en side der hed angst.dk hvor hun havde beskrevet den situation og skrevet om min sag på siden. Johannes Nikolajsen der var skoleleder på det tidspunkt kaldte hende til samtale pga det. Han sagde til hende at hvis den bisidder hun ville have med var Heidi Svanborg,så ville han have hans advokat med. Og man kan spørge sig selv hvorfor det,hvis han havde rent mel i posen.

Sidste år blev jeg ringet op af en kvinde  Hun fortalte at tilbage i 90erne skulle hun til samtale ved en præst i Vestervig. Grunden var hun havde hjertesorg,så hun troede hun skulle til sjælesorgssamtale kaldte hun det. Da hun kom hen til præstegården gik hun ind i gangen ind i køkkenet og ind i stuen hvor præsten sad. Han tvang hende så til oralsex. Hun gjorde det fordi hun var i chok og gik derfra i choktilstand. Hun anmeldte det til politiet,men de ville ikke gøre noget ved det. Manden er i dag lærer på Hurup musikskole. 

Nu er vi så oppe på 4 sager. 

Sag nr 5 tikkede ind først på året. En anden lærer der nu er på Snedsted skole,har begået overgreb på en 11 årig pige ifølge moderen. Hun anmeldte det til kommunen og igen ifølge moderen har kommunen truet hende med at tvangsfjerne hendes børn hvis hun siger noget.Jeg kan desværre ikke få at vide hvad moderen hedder det er en veninde der fortæller det og jeg kan ikke få udleveret det papir hvor de truer med tvangsfjernelse men jeg arbejder med det og sker der mere får i det at vide her .....

Den 6 sag der så kommer er med en 63 årig kroejer fra Mors, han har haft sex med en 14 årig dreng på rutebil stationen på Mors. Han siger det var frivilligt,men da drengen er 14 år burde det egentligt være ligegyldigt. Politiet ville som sædvanligt ikke gøre noget ved det ,men nu har statsadvokaten besluttet at det skal de. Har fået tilsendt en artikel der tyder på kromanden har fået hans første dom i en anden sag. Hvad der videre sker her vil blive opdateret..

Den 7 sag drejer sig om en lærer der stadig er på Sjørring skole. Han har tidligere været i Hanstholm sammen med Bendt Jørgensen , Ole Jørgensen og Ejner Frøkjær . Han kigger ned i pigernes bher for at tjekke om han kan se deres babser. Han har sexual undervisning og efter en time har han sagt til en pige "At nu vidste hun hvordan hun skulle sluge" . Han er i det hele taget meget klam og bude ikke være ansat på en skole. 

Den 8 sag drejer sig om vold på Bedsted skole. En dreng blev af en lærer banket ind i en sæbe dispenser så han var blå og lilla på den ene side af hovedet. Ligeledes har 3 voksne lærere siddet ovenpå en elev ,fordi de mente "De ikke kunne styre ham ". Men en lille dreng burde man trods alt ikke skulle være 3 voksne lærere for at holde. Drengen der fortæller det har mange lyd optagelser af vold udført at forskellige lærere i Bedsted. 

Så er der 2 sager på rideskoler i Thy. Den ene sag drejer sig om en dømt pædofil der render rundt på en rideskole heroppe. Han har fået 1 års fængsel men er så lukket ud. Jeg kan ikke få at vide præcis hvilken rideskole det er. En andensag drejede sig om en ung mand der lokkede piger over 15 år til sex, men han er fjernet nu og kommer ikke til at blive ansat på nogen rideskoler i Thy igen. 

Så er der Hanne Ellens sag. Hendes handicappede datter der er 6 år mentalt blev anbragt på en institution på mors af Thisted kommune. Hver dag kom der mænd og havde sex med hende. Der ligger en film om hendes sag på forsiden herinde. 

Den 12 sag er en kvinde der er blevet udsat for overgreb ved en behandler i Thisted, den sag hører i mere til snart . 

Dette var ordene indtil nu. Det er det som jeg har fundet ud af som "politiefterforsker" selv udnævnt. Det er desværre nødvendigt når man har et politi og retssystem der beskytter dem der begår overgreb på børn. 

Jeg skal nok opdatere når der kommer mere og flere sager heroppe. mvh Heidi Margrethe Svanborg 

 

 

 

 

 

 

Del siden