Mette Frederiksen og Justitsministeriet/Børnenes statsminister

Da mange spørger til hvad Mette Frederiksen gør i de her sager, nu hvor hun er landets statsminister ? Ingenting, absolut ingenting. 

Da hun blev statsminister valgte jeg at melde mig ind i partiet,fordi jeg tænkte når hun nu er børnenes statsminister så sker der vel noget. 

Jeg var lidt betænkelig ved at melde mig ind fordi eksborgmester Ejner Frøkjær er socialdemokrat og da han har fået mig mentalundersøgt, truet mig med umyndiggørelse, truet med 4 til 5 års tvangsindlæggelse, ringet og bedt mig holde mund med hvad jeg vidste mange gange og fået politimester Kaare skjæveland til at ringe og bede mig holde mund 1 gang var jeg skeptisk. For hvorfor beholder man sådan en mand i Socialdemokratiet ? Havde jeg været journalist ville jeg da have spurgt hende hvordan thysagerne hænger sammen med at være børnenes statsminister ? 

Men ja oceaner af mennesker har skrevet og klaget til justitsministeriet angående thysagerne, de får alle en ens skrivelse hvor der mellem linjerne står at politiet i Thisted skal undersøge sig selv. Det er med andre ord ikke noget Justitsministeriet vil blande sig i. Vil du se skrivelsen så send en klage. Jeg har ikke selv set den men nogen der har klager flere gange siger de får nøjagtig den samme skrivelse igen. Så selvom vore statsminister har udråbt sig selv til børnenes statsminister,så er det spil for galleriet og ja jeg har meldt mig ud igen af partiet. 

Da Peter Skaarup er den eneste der har meddelt han ser på sagerne er jeg blevet medlem af DF , jeg tror det er der der er størst chance for hjælp . 

Del siden