KONSPIRATIONSTEORIER ELLER FAKTA /JUSTITSMINISTERENS AFGANG ?

HVEM FORSVINDER HVOR OG HVORFOR ?

Da Asgers film kom online fik jeg en hevendelse fra en lærer i Snedsted der var blevet fritstillet efter 20 års ansættelse. Han spurgte mig om jeg vidste hvorfor,hvilket jeg ikke gjorde. Så jeg spurgte hvorfor og det blev han gal over og ville ikke skrive mere med mig. Jeg ved der er en ny Snedsted sag,men jeg ved ikke om han er den der har gjort noget ved en 11 årig pige der har været udsat for overgreb. Så ja hold øje ude på den skole,det er det eneste jeg kan sige til det. 

Så fik jeg en henvendelse om en kriminal betjent der for 2 år siden var med i en artikel hvor han sagde han ville blive ved mange år endnu. Så fik jeg at vide han skulle på pension til Oktober i år. Senere fik jeg at vide at han pludseligt skulle på pension den 1 Maj. Jeg ved mange har anmeldt overgreb også på børn ved ham uden der kom noget ud af det. Men er det ham der ikke gør noget ved det, eller får han at vide ovenfra at han ikke skal gøre noget. Der er nogle uopklarede spørgsmål der. 

Så kommer vi til det med at Justitsministeren pludseligt hellere vil have en job privat ved nogle ølbryggere ? Lige pludseligt gider han ikke politik mere ? Jeg ved at 1000 vis af mennesker har skrevet og klaget over Thysagerne til Justitsministeren. Jeg ved de siger de får en ens skrivelse hvor der mellem linjerne står at det politi i Thisted der beskytter de pædofile skal undersøge sig selv ? Hvilke konsekvenser kan det få for en Justitsminister ? Og kommer han til at kan frasige sig ethvert ansvar fordi han søger andet job ? Ja der er mange ting man kan gisne om og måske er der ikke en sammenhæng,men det ser mærkeligt ud . 

Her sætter jeg mere ind når jeg hører der sker mere :D 

Del siden